FOTOSERIER OM MØBELRESTAURERING. Klikk på bildene:

 

EMPIRESENG 1830

 
RENESSANSESTOL 1600
 
LOUIS-SEIZESPEIL 1780
 
SKATOLL 1750
 
 
 
 

KORT OG GREIT OM VÅRE TJENESTER KLIKK PÅ BILDET OG LES PDF:

 

VI TILBYR HÅNDVERKS- OG KONSULENTTJENESTER KONKURRANSEDYKTIGE PRISER: KONTAKT OSS

Mobil: 995 38 851 - epost: yttersoe@restaurering.net

RESTAURERING AV ANTIKVITETER
 

Møbelrestaurering har vært en viktig del av virksomheten siden 1985. Vi har 30 års erfaring og har sett trender komme og gå. Vi har erfaring og har utviklet tanker rundt temaet som kommer deg til gode - som kunde. Vi ser det som en viktig oppgave å lytte til våre kunder for å imøtekomme personlige ønsker, samtidig som vi vil bidra med vår fagkunnskap. Vi vil bidra til at møbelets egenart og historie ivaretas.

Vi gir gjerne en vurdering og et prisoverslag dersom du har behov for å få utbedret et møbel. Uforpliktende for deg. Mail gjerne en kort beskrivelse og legg ved foto, så svarer vi etter beste evne. E-post: Yttersø gård

Riktig restaurering krever innsikt i gjenstands- og møbelhistorie, stilhistorie, håndverksteknikker og håndverkshistorie, fag- og historisk temalitteratur og ikke minst praktisk erfaring og teorianvendelse. Hvordan bør en tapt del rekonstrueres? Hva slags overflatebehandling? Hvordan reparere skader? Gjennomgående tilbakeføring eller nennsom konservering? Svarene vil være forskjellige i hvert enkelt tilfelle. Vi vil gjerne besvare og bidra til din beslutning.

Vi arbeider i stor grad med møbler innenfor stilspennet barokk til biedermeier. Vi har spesialisert oss på finèrreparasjoner, historiske overflatebehandlinger, forgylling og rekonstruksjon av tapte deler. Vi har arbeidet mye med historiske stoppeteknikker og historiske tekstiler. Vårt eget fagbibliotek er bygget opp gjennom systematisk samling gjennom 30 år, er svært omfattende og gir en umiddelbar referanseramme for nye prosjekter. på tekstilsiden har vi siden 1990 knyttet forhold til agenter som INTAG A/S, Hagtex A/S og JAB Anstoetz A/S. Vi er opptatt av å kunne bidra til de beste løsninger.

Utgangspunktet for oppdrag er god kommunikasjon med kunden. Ta gjerne kontakt for vurderinger, råd og prisoverslag. Send oss gjerne foto på epost som en start på dialogen. Her finner du vår gamle side med eksempler på møbelrestaurering. På denne siden er klikkbare foto som leder til serier av før og etter bilder. Flere vil legges ut etterhvert.

 
 
PUBLIKASJONER
     
 
FRANSK POLERING HISTORIE OG BESKRIVELSE
 
 
 
FOTOSERIER OM MØBELRESTAURERING. Klikk på bildene:
 
SKATOLL 1770-80
 
SPEIL 1790
ROKOKKOSTOL 1750
 
ROKOKKO KOMMODER 1760
SPEIL 1760
 
EMPIRESOFA 1810
 
 
 

FOTOSERIER OM MØBELRESTAURERING. Klikk på bildene:

 

EMPIRESTOL 1810
 
LOUIS-SEIZESTIL TOILETBORD 1860
 
EMPIRESOFA 1810
 
ROKOKKO GULVUR 1770
 
HENGESKAP 1777
 
RULLESTOL 1900
 
Kontakt - Om oss Antikviteter restaurering Bygningshistorie konsulenttjenester Media publikasjoner Arrangement foredrag Historien om Yttersø