ARRANGEMENTER OG FOREDRAG

Vi tilbyr omvisninger, foredrag og arrangementer for små og store grupper. Vi skreddersyr opplegg og avtaler pris og betingelser for hvert enkelt oppdrag.

Siden 1993 har vi tatt i mot skoleklasser, historielag, politiske partigrupper og folk som er interessert i gårdens historie. Vi har hatt kulturhistorisk introduksjon for asylsøkere med innvilget opphold og undervisning i interiør- og møbelhistorie for form og designklasser i videregående skole.

Foredragene har vært knyttet til omvisninger med utgangspunkt i egen møbelsamling og husets tilbakeførte interiører. Tema har vært restaurering, arkitektur-, møbel-, interiørhistorie, kulturminneforvaltning, kulturminnevernets historie og problemstillinger knyttet til dette. Og ikke minst Yttersø gårds egen historie.

Vi har arrangert åpent hus i forbindelse med kulturminnedag og andre hendelser.

Yttersø gård har vært ramme rundt jubileumsarrangement med servering og middag for inntil 60 gjester.

I samarbeide med Vestfoldfestspillene har vi arrangert huskonsert med Oslo Strykekvartett. Rommene har akustikk som egner seg godt til fremføringer. Vi vil gjerne utvikle denne typen virksomhet videre.

 
 
 
Kontakt - Om oss Antikviteter restaurering Bygningshistorie konsulenttjenester Media publikasjoner Arrangement foredrag Historien om Yttersø